Hej

Ove Lind 2020

Hur var det nu?

Pensionering, äta tårta, tjäna pengar

Pensionering:

Det är helt riktigt att jag försökte lämna hovvården och avsluta SlowFeeding produktionen men det blir ju inte alltid (dvs aldrig) som man har tänkt sig så jag är tillbaka bland rehabiliteringar av ”omöjliga” hovproblem, funderar på en ny föreläsningsturné, och några vidareutvecklade och några nya SlowFeeding-modeller. Nya gården måste ju också få ta sin tid för med så mycket lokaler=möjligheter finns det ju plats för massoer av spännande idéer.

Äta tårta:

Vi äter faktisk tårta nästan varje vecka för det finns ju alltid någonting att fira. Om inte annat kan man ju fira att man får äta tårta. Så här kan de se ut.

Intressant det här med växtbaserad rawfood. Vi blev raw-foodare våren 2020 för att Iva vill se om det kunde göra något åt hennes fruktansvärda huvudvärksattacker som hon drabbades av titt som tätt. Hon började oroa sig ganska rejält för att hon kanske hade en hjärntumör innanför vänster öga. Det tog några månader men sedan var det inte bara huvudvärken som försvann, det gjorde stora delare av hela Iva också. Låt oss bara säga att hon gick från byxstorlek 40 till 36 utan att hinna märka att hon passerade 38. Vi har en ganska stor klädkammare men den börjar bli väldigt tom vartefter Iva passar på att slänga allt som nu är för stort. Efter att ha kämpat med sin vikt hela sitt liv så njuter hon nu av att aldrig behöva avstå från någonting som hon vill äta.

Tjäna pengar:

Jag ville hitta ett nytt internetbaserat projekt som inte skulle binda mig vare sig i tid eller plats men för att min älskade hustru skulle kunna få pensionera sig efter 18 års hovarbete* så tog jag över hennes kunder och så fort rycktet spred sig att jag var tillbaka i branschen så började även andra att höra av sig. Jag tycker ju att det är roligt att hjälpa hästar med sådant som ingen annan verkar klara av så det får fortgå tills vidare. *Nu har hon hittat ett sååå fantastiskt batteridrivet verkningshjälpmedel så nu vill hon börja verka igen och då får hon nog tillbaka sina gamla kunder så att jag kan åtminstone deltidspensionera mig från verkning och kanske bara ägna mig åt rehabiliteringar och utbildning. Det var länge sedan jag hade någonting att säga-till om så vi får väl se hur det går.

Det är ju synd att hela det traditionella Social-media tillhör ”New World Order” (de där som tycker att världens totala rikedom ska vara samlad bland de själva och resten av oss ska bara serva dem efter att vi har fått vår DNA modifierad så att vi blivit fogliga). Detta gör ju att tills vi har fått allternativen (MeWe, Rumble, mfl.) välkända så är det svårt att sprida information men det får vara precis hur det vill med den saken för jag tänker ändå inte gynna de som bara vill härska över mig så jag har lämna traditionella Social-media och Amazon.