Vad handlar kriget egentligen om och vem är krigshetsaren?

Om ett land invaderar ett annat land så kallar vi dem ”uslingar” men om ett land startar ett krig mot terrorism så kallar vi dem hjältar. För att förstå hur saken ligger till måste vi studera historia eftersom att lyssna på dagens propaganda är totalt värdelöst för där gäller ju bara att den som tjänar mest pengar på kriget, eller riskerar att förlora mest pengar på att förlora kriget, skriker högst. Samma personer som i traditionell media skrek högst angående Covid-19 skriker nu högst om kriget i Ukraina och vad vet du egentligen om Khazar maffian?

  • Om Ryssland (världens tredje största krigsmakt) hade velat invadera Ukraina (i stort sett utan eget försvar) så skulle kriget inte ens ha varat en vecka.
  • Om ett litet fattigt land blir invaderat av världens tredje största krigmakt så dömer man sitt eget folk till död och missär om man kämpar emot för om du blir överfallen av 10 personer beväpnade med knivar så är det väl ingen idé att börja slåss med knytnävarna.
  • Om Zelensky direkt hade givit upp så hade inga civila dött och bara några få byggnader skadats. Den som ger sig in i ett krig som man garanterat kommer att förlora måste antingen vara psykopat, idiot, eller så är den personen styrd av någon som inte syns.

Som vanlig uppmanas du naturlitvis att söka svaren själv, men eftersom ingen gör det så har jag hjälpt dig lite på traven:

https://www.redvoicemedia.com/2022/03/russia-calls-for-return-of-president-trump-spiritual-genocide-satanist-mercs-in-ukraine/
om du har bråttom så kan du spola förbi 15 minuter.

https://themillenniumreport.com/2019/08/the-hidden-history-of-the-rothschild-khazarian-mafia/

UKRAINE AND RUSSIA


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *