Även traditionell internationell media börjar nu inse, och acceptera, att Hunter Biden och ”president” Joe Biden bedriver storskalig organiserad ekonomisk brottslighet.

Bakgrund:

– 2019-04-12 lämnade Hunter Biden (son till ”president” Joe Biden) in en LapTop för reparation men hämtade den aldrig när den var klar. När servicepersonalen upptäckte att datorn var full med olagligt material lämnades den till FBI 2019-12-09, som gjorde sitt bästa för att ingen information från denna dator skulle bli känd före presidentvalet eftersom det skulle bevisa att presidentkandidat Joe Biden var inblandad i olagliga affärer med både Kina och det korrupta Ukraina.
– Internationell press har sedan dess dolt alla vidare händelser i affären med Hunter Bidens dator trots att det visade sig att den innehåller 129.000 kontroversiella affärs-email (och bilder som visade Hunter Bidens knarkande och hans sexuella umgänge med minderåriga).
https://www.foxnews.com/media/hunter-biden-laptop-abc-cbs-nbc

Nu har dock internationell media tvingats börja rapportera fakta angående datorn och dess innehåll:
https://www.lifesitenews.com/blogs/the-mainstream-media-is-finally-giving-jack-maxey-credit-for-his-tireless-work-on-the-hunter-biden-laptop/?utm_source=home_blogs&utm_campaign=usa

Kan Joe Biden kvarstå som president när allmänheten har insett vem han egentligen är och att han borde sitta i fängelse på livstid?

Om du vill ”grotta” i massvis med detaljer angående en av tre ”bortttappade” Hunter Bidens LapTop så rekommenderar jag dig att följa denna länk (du kan börja lyssna vid 30 minuter) https://mypatriotsnetwork.com/patriot/garrett-ziegler-exposes-biden-other-deep-state-facts-from-hunter-laptop/?utm_content=13498436&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *